• Οι καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές.

 • Online εργαλεία

 • Περισσότεροι ακόλουθοι. Περισσότερη δέσμευση. Περισσότερες πωλήσεις.

Τι θα μάθεις:

 • Τεχνικές και εφαρμογές για να βελτιστοποιήσεις το προφίλ σου και να αυξήσεις την απήχηση σου.

 • Τεχνικές για να βρεις το κοινό στόχο για την επιχείρηση σου.

 • Τεχνικές και εφαρμογές για να φτιάχνεις τα post και τα story σου για να ξεχωρίζεις.

 • Στρατηγικές και τακτικές για να προβάλεις την επιχείρηση σου και να αυξήσεις τους ακολούθους σου.

 • 50 website με δωρεαν βίντεο και φωτογραφίες.

 • Όλη η μεθοδολογία για τα Instagram reels. Εφαρμογές για να βρίσκεις viral περιεχόμενο και 60 ιδέες για βίντεο.

 • Όλη η μεθοδολογία των Hashtags και πως να τα χρησιμοποιείς.

 • Όλη τη μεθοδολογία για να γίνεις Micro Influencer. Πως να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό media kit. 23 πλατφόρμες για να βρεις Brands και να συνεργαστείς μαζί τους. Κείμενα για να προσεγγίσεις τις εταιρείες. Πως να τιμολογήσεις τις υπηρεσίες σου.

 • Πως να μετατρέψεις τους followers σε πελάτες με την δύναμη του email marketing.

 • Πως να βάζεις διαφήμιση στο Instagram και να έχεις την μεγαλύτερη απήχηση με τα λιγότερα χρήματα.

Ματίνα Καμπακίδου

Είμαι social media expert, youtuber, blogger και βοηθώ μικρές επιχειρήσεις να χτίσουν την επωνυμία τους, να την προβάλουν μέσω των Social Media και να δημιουργήσουν το lifestyle που αγαπουν. Είμαι αυτοδίδακτη με μακροχρόνια εμπειρία στις online επιχειρήσεις. Διατηρώ και η ίδια online επιχείρηση επομένως εφαρμόζω τις πρακτικές και τις στρατηγικές πρώτα στις επιχειρήσεις μου.

Σημαντικοί λόγοι

γιατί δεν μπορείς να αγνοήσεις το Instagram

 • Μηνιαίοι ενεργοί χρήστες Instagram: 1 δισεκατομμύριο ενεργοί χρήστες μηνιαίως έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Instagram παγκοσμίως. Kαθημερινά ενεργοί χρήστες: 500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Instagram παγκοσμίως. Με 1,386 δισεκατομμύρια (όσον αφορά την πιθανή απήχηση διαφημίσεων) το Instagram κατατάσσεται ως το 4ο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σε αριθμό χρηστών. Οι άνθρωποι ξοδεύουν κατά μέσο όρο 29 λεπτά την ημέρα στο Instagram – Οι χρήστες κάτω των 25 ετών αφιερώνουν 32 λεπτά και 24 λεπτά τα άτομα άνω των 25 ετών.

 • Το 50% απο τους χρήστες καταλήγουν να αγοράζουν απο μια επιχείρηση την οποία είδαν για πρώτη φορά στο Instagram.

 • Πάνω απο 130 εκατομμύρια χρήστες κάνουν κλικ σε αναρτήσεις αγορών κάθε μήνα.

 • Οι πελάτες θα σας αναζητήσουν στο Instagram. Μπορεί να σας αναζητήσουν συγκεκριμένα με το όνομα ή με hashtags που σχετίζονται με την επιχείρηση ή την τοποθεσία σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να μην σας βρουν είναι μια κακή εμπειρία. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να είστε απίστευτα ενεργοί στο Instagram, η καλύτερη πρακτική είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό που, τουλάχιστον, θα έχει το όνομα της επιχείρησής σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και μερικές αναρτήσεις για την προβολή της επωνυμίας σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλετε αυτή η αναζήτηση να είναι κενή - ή, ακόμη χειρότερα, να τους οδηγήσει σε έναν ανταγωνιστή.

 • Οι ανταγωνιστές σας είναι στο Instagram. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram και οι ανταγωνιστές σας έχουν, τους προσφέρετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, είναι απλό.

Μαθητές μας μοιράζονται τις εντυπώσεις τους για το πρόγραμμα ''Instagram Expert''

“Η συνεργασία μου με τη Ματίνα ήτανε κάτι πέρα από τις προσδοκίες μου. Άμεση, σαφής, γρηγόρη, επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα!!!! Είναι πραγματικά γνώστης και γνωρίζει τόσο καλά το αντικείμενο της που δεν αξίζει να συνεργαστείς με κάποιον άλλον εκτός από εκείνη. Έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με διάφορους ανθρώπους στο ίδιο κομμάτι αλλά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ Σ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ.... άπειρες πληροφορίες, μοναδικά εργαλεία, εύκολη εκμάθηση με απλά βήματα για να μπορέσεις να αναπτύξεις το Brand σου. Έχω αγοράσει το πρόγραμμα Instagram Expert για ανάπτυξη του λογαριασμού μου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη Ματίνα σε όλους και την κατατάσσω στους top επαγγελματίες στο χώρο! Ματίνα μου συνέχισε έτσι να μας βοηθάς, Είσαι πραγματικά πολύτιμη!!!!!! Για μένα η πρώτη μας συνεργασία ήταν απλά η αρχή. Σίγουρα θα κάνουμε και άλλα πράγματα μαζί!!! ”

Καματάκη Μαρία Beauty Expert

Συχνές ερωτήσεις

 • Πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει αυτό το πρόγραμμα

  Το πρόγραμμα Instagram expert αποτελείται απο διαδικτυακά βιντεομαθήματα [e-learning course]. Έχετε πρόσβαση αυτόματα με την εγγραφή σας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο δικό σας χρόνο. Είναι διαθέσιμο για εσάς ανα πάσα στιγμή και μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο κινητό, υπολογιστή ή τάμπλετ. Μετά την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση επ αόριστον.

 • Για ποιόν είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης [ e-learning ] ;

  Το Instagram Expert είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση τους μεσω του Instagram, να χτίσουν την επωνυμία της επιχείρησης τους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της. Είναι για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να γίνουν micro influencer και για ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν το personal brand τους.

 • Για ποιόν δεν είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα e-learning.

  Το Instagram Expert δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν να μεγαλώσουν το λογαριασμό τους χωρίς να κοινοποιούν συστηματικά ή χρησιμοποιούν παράνομες τακτικές για να αναπτύξουν το λογαριασμό τους. Επίσης δεν είναι για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν influencer και να έχουν εισοδήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 • Τι θα χρειαστώ για να ολοκληρώσω το πρόγραμμα.

  Όλες οι εφαρμογές που προτείνω να χρησιμοποιήσετε έχουν δωρεάν πακέτα αλλά και επι πληρωμή. Τα δωρεάν πακέτα είναι επαρκή για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα.

 • Μπορώ να κάνω εγγραφή στο πρόγραμμα έστω και αν δεν έχω λογαριασμό στο Instagram;

  Το πρόγραμμα δεν περιέχει βίντεο με το πως να ανεβάσετε ένα post ή ένα story. Αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε δωρεαν στο κανάλι μου στο youtube/matinakampakidou

 • Ποιά είναι η διαφορά του προγράμματος Instagram expert με τα βίντεο μου στο youtube.

  Οι τακτικές και οι στρατηγικές που θα μάθετε στο πρόγραμμα Instagram expert είναι πληροφορίες που δεν έχω μοιραστεί ποτέ στο κανάλι μου ή στο blog μου, και θα τις βρείτε αποκλειστικά μόνο σε αυτό το πρόγραμμα ή σε εκπαιδεύσεις που κανω 1προς1

 • Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

  Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα Instagram expert παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Γίνε Instagram Expert

Μαθε πως να προβάλεις σωστά την επιχείρηση σου στο Instagram και μεγάλωσε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμία σου. Οικοδόμησε μια μακροχρόνια καριέρα Micro Influencer με υψηλή απόδοση εσόδων.

Δήλωση προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου της σχολής Instagram Expert συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, βίντεο, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων. Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οποιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση των δικαιούχων της σχολής Instagram Expert.